Demà serà un altre dia.

divendres, 8 de maig del 2015

La càtedra Anglada i Fages dedica unes jornades a Terribas Tindran lloc els dies 11, 12 i 13 de maig a la sala de graus de la Facultat de Lletres

La càtedra de patrimoni literari Maria Àngels Anglada-Carles Fages de Climent de la Universitat de Girona (UdG) dedicarà la quarta edició de les Lliçons de la Càtedra al llibreter i agitador cultural Guillem Terribas. Aquestes jornades tindran lloc els dies 11, 12 i 13 de maig a la sala de graus de la Facultat de Lletres de la UdG i inclouran tres lliçons sobre diferents vessants del personatge: la del dilluns 11 es titula Activisme cultural; la del dimarts 12, Crear i fer viure la Llibreria 22, i la del dimecres 13, Cinema, teatre i literatura. A la inauguració assistiran el vicerector, Jordi Ferrer; el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy; el degà de Lletres, Josep Gordi, i la directora de la càtedra, Mariàngela Vilallonga. Les anteriors Lliçons de la Càtedra es van dedicar a Dolors Condom, Narcís-Jordi Aragó i Narcís Comadira. Inscripcions:dir.cmaa@udg.edu.
El Punt Avui 03.05.15



Guillem Terribas és el convidat a les Lliçons de la Càtedra M. Àngels Anglada.

El llibreter i agitador cultural Guillem Terribas és el quart convidat de la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada i Carles Fages de Climent de la UdG. El programa es desenvoluparà en tres sessions (11, 12 i 13 de maig) a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres. Terribas pronunciarà tres lliçons, una per dia: Activisme cultural, Crear i fer viure la Llibreria 22 i Cinema, teatre i literatura.
Diari de Girona 05.05.15